Indoor Football Event 2018

Op 3 en 4 januari 2018 beginnen we het jaar weer speels en sportief in de Apollohal in Amsterdam Zuid. Twee lange ochtenden is het voetbalfeest voor sportieve jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Van 8.30u tot 13.00u wordt er gezorgd voor clinics, toernooien, spelletjes en entertainment. Samenwerken is het motto tijdens deze twee feestdagen. Leuk&leerzaam, actief&attractief, gezond&gezellig!

Programma (onder voorbehoud): Woensdag: teamopening, clinics, teambuilding en pannatoernooi! Donderdag: mini-toernooi voetbal en andere sporten, partijen tegen trainers en gezellige afsluiting.

Prijs: €49,- per deelnemer. Deze prijs is inclusief speciaal Indoor Football Event sportshirt, professionele begeleiding en een aandenken. (Let op: dit jaar is er geen lunch in het programma. Ook voor tussendoortjes in de 2 mini-breaks moet zelf gezorgd worden wegens strenge regels van de Apollohal)

Inschrijven: Scroll naar beneden en klik op de inschrijfknop. Vul alle relevante gegevens in en klik daarna door naar de betaalomgeving. Als de inschrijving en betaling zijn ontvangen, sturen we binnen twee werkdagen een bevestiging.

Behoefte aan meer informatie of specifieke vragen? Neem contact op via jobjan@sporteventjes.nl of 0650938221.

Hopelijk tot ziens op 3 en 4 januari!

Aanmelden!?